Längesen sen sist

Nu lägger jag ut lite drömmar som jag har skrivit upp på min vanliga blogg. Borde verkligen skriva oftare här. Mäsrkte nu när jag läste igenom de gamla inläggen att jag knappt kom ihåg någon av dem och att jag borde skriva upp fler.

Så nu kommer att par att hamna här.

Jag gick runt på ett shoppingcentra med mamma och några fler. På något sätt hamnade jag i en butik och de behövde en modell för att fota några av deras nya kläder. De såg på mig och sa att jag blir perfekt. Sen när de hade fixat till mig och det var dags för att fota så såg dom att jag hade förmycket näshår så de sa att det inte skulle funka och sen gick dom ut. Jag tog upp min fickspegel och började undersöka och frebrilt leta efter ev strån och ryckte alla jag kunde se...

Sen vaknade jag....
2012 03 14

Jag, Mli, Kim och Krister var ute i en skog, vi var inte så jätte nyktra. På någotsätt börjar jag skära skivor av en leverpastej, skivorna blev jätte krokiga och jätte tjocka och alla de andra började mobba mig för att jag inte kunde skära leverpastej. Sen hittar vi en leksaks-kassapparat och funkade och vi började greja med den och Mli tyckte att den skulle bli prefekt till Vansessa. Sen kom Kim fram med en kontroll till en radiostyrd sak, han lekte med den som en galning men den andra delen syntes inte till den var kvar nån stans där inne i skogen. Men lika kul var de ändå.

Och sen *plopp* så var vi i mitt och Kim  sovrum och skulle ha lite roligt allihopa... Allt var jätte flummigt och det vart mer brottning än något annat... Och så *vipps*...

Så var vi tillbaka i skogen men nu var Ullabritt med oss. Hon hade hittat en matlåda i skogen med en massa underlig mat i. Mli och Ullabritt tjivades lite om vem som skulle ha den. De kom fram till att nästa matlåda som de hittar skulle Mli få, tydligen skulle de hitta den på nästa släktkalas..

Ehhh... Ja ni kan tänka er hur förvirrad jag var när jag vaknade :P  

2012 02 22

RSS 2.0