Drömbrist:(

Helt otroligt att jag lider av drömbrist! Har drömt lite men det har varit så luddigt att inget har varit värt att lägga ut. När jag vill drömma så går det inte. Men jag ska nog börja lägga ut några drömmar som jag har drömt tidigare i väntan på annat:P

En dröm som jag drömde när jag precis hade börjat på AWARE:
Jag drömde att jag var gravid och att jag skulle på en undersökning hos doktorn. Doktorn tog fram en väldigt lång och grov nål och tryckte in den mitt i magen på mig. Var vart skiträdd. Sedan tittade doktorn upp på mig och sa med panik i rösten.
- Bebisen har rymt, jag tror att den har rymt upp till lungan!!! Jag blev helt paff och visste inte vad jag skulle ta mig till. Doktorn pluss några andra läkare som var där förminskade sig så att de bara var några få cemtimeter långa och hoppade in i min mage för att leta rätt på bebisen. De letade och ropade efter den.

Jag vaknade med ett ryck helt förstörd. Smsade drömmen till min kompis och vart lite smått retad hela den dagen:P

Det var en av mina skumma drömmar som jag har haft:D

Första drömmen som skrivs in här

Ja den här drömmen drömmde jag för cirka en vecka sedan och var bara tvungen att skriva upp den på min vanliga blogg för att den var så sjuk, var ganska förvirrad och glad när jag vaknade. Och när jag sedan gick igenom drömmen för mig själv kunde jag inte låta bli att skratta. Så här kommer den.

Drömmen började med att Emelie äntligen hade fått sitt barn. Så jag kom över för att hälsa på. Då satt vi i deras kök och Emelie bad mig hämta bebisen i barn rummet. Jag gick dit men då var rummet helt tomt, inte ens tapeter eller fönster, det var bara grått. Så då gick jag till deras sov rum, och där inne fanns bara en säng och allt var jätte nedgånget och inte alls sig likt. Tapeterna var fläckiga av cigarettrök och annat som jag inte vill vete var det var. Men i sängen var min lillebror som var på ett jätte busigt humör och invirad i täcket fanns en liten 3åring som var helt sjövild och dom två hade jätte kul. Jag plockade upp den lilla pojken och gick till vardagsrummet. I vardagsrummet mötte jag Krister som satt i rullstol och Emelie som hade blivit pundare satt och storrökte cigaretter. Så jag satte pojken på höften och gick ut. När jag kom ut så blev det en riktig WOWupplevelse. Vi var i USA i dom fina kvarteren med färgglada blommor och palmer och det var varmt och skönt. Det var hur fint som helst så jag och pojken började gå hand i hand längs gatan. Sen så kom vi till en uteservering av något slag och tydligen så jobbade jag där och dom hade tydligen jätte problem så jag var tvungen att rycka in med att servera kunder vatten. Och sen så mötte jag min mamma som jobbade där. Men mamma hade nu ett 10-15cm långt skägg och långt tovigt hår. Skägget var inte snyggt, det växte väldigt ojämnt och såg bara slitet ut. (Mamma snälla skaffa inte skägg!) Sen så gick vi tre iväg för att svalka av oss i hettan. Då sa mamma:
- Jag borde nog sluta ha sex med Peder för Krister blir så ledsen då.
Jag höll med min mamma och tyckte att hon skulle vara snäll mot Krister. Dom hade tydligen något förhållande, men vad det var har jag ingen aning om. Och det var nog lika bra. Och när mamma hade sagt det så gick vi ned för en trappa och nedanför trappan såg jag Krister som kröp ut genom en dörr naken, han liknade Smealgol ifrån sagan om ringen när han kröp ut.
När vi hade gått ner för trappan så hängde det en massa nyinköpta BH:ar på ett klädstreck, när jag hade kollat på den som jag hade köpt vart jag jätte arg för dom hade haft ett erbjudande att om man köpte en bh för ett visst pris så fick man en bikini gratis. Bikinin som jag fick var i den minsta storleken som finns!! Då vart jag jätte arg, för vem är så trög att han/hon inte inser att man behöver samma storlek på bikinin som på bh:n.

Måste bara säga att detta är nog en av de mest skruvade drömmar jag någonsin har haft:) Den gav mig idén att starta denna blogg.

Varför jag skapade denna blogg

Jag skapade denna blogg för att jag drömmer så sjuka drömmar och jag tänkte skriva ner dom här för att själv komma ihåg det och förhoppningsvis få en heldel goda skratt när jag läser igenom dem. Det kommer förmodligen bara bli en massa konstiga och förvirrande inlägg här men det är ju mina drömmar som jag har om nätterna och dom går då inte att styra. Tro mig jag har försökt, helt utan resultat dock:(

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0