mardröm

Inatt så drömde jag om en jätte mäktiga kvinnlig vampyr (hon såg ut som den elaka chefen i Uggly betty serien) och dödade allt och alla i hennes väg. Såg människor dö om och om igen och det var blod över allt. Och sedan fick vampyren för sig att hennes spädbarn skulle dricka nagellack för då skulle hon bli mäktigare, då blav jag rädd och arg och försökte stoppa henne, hon tittade surt på mig och sa: Vadå? Det är ju bara flytande kol och lite annat?

En sjuk fotograf mötte jag inatt

Ja, idag så har jag varit på en modell för en dag och att jag skulle på en resulterade till den sjuka drömmen som jag hade inatt:)
Drömmen började med att jag och Kim skulle gå på en modell för en dag. Jag var nervös och förväntansfull. När vi kom dit så visade det sig att vi skulle bli fotade ute på en gata, det var jätte fint där så det gjorde inte mig något. Sedan kom fotografen fram, ja jag kan ju säga att han var speciell. Han bettedde sig som dom i barnprogrammet lasy town och hade en mycket speciell röd rock på sig som var lång och han hade vikt upp kragen. Han tittade på oss och utbrast: AHA!! Det här fungerar inte för mig, jag måste ha insperation för att kunna skapa!! Jag vet!! Mosart!!! Så han plockade fram Mosart i egen hög preson ur rocken och det började genast spela klassisk musik. Men han var inte nöjd och skrek: Nej!! Det funkar inte!! Måste få bättre insperation, AHA!! Jag vet, Elton John!! Han drog upp Elton John ur rocken och Elton började genast sjunga för full hals. Sedan sprang fotografen runt och sa: Jag känner det, nu vet jag vad jag ska göra! Han blev jätte ivrig och skulle ha mig att göra allt på samma gång, man jag blev jätte arg, för jag hade inte ens blivit sminkad som de hade lovat. Så jag sa det till honom och då tog han upp en flaska fundation och kletade lite på min kind, sedan sprang han mest runt och sprutade fundation kors och tvärs för att det föll honom in nu när han var så konstnärlig:)
Ja typ där slutade drömmen:)

Sedan när jag hade vaknat läste jag min mammas sms, hon skrev att hon drömde att det var ett lejon i vår trädgård som lekte ganska så våldsamt med vår katt mattis. Med de lyckades sära på dom innan lejonet hade hunnit göra mattis allt för trasig:P

Reste till Danmark inatt

Ja som sagt inatt så tog jag mig en tur till Danmark.

Drömmen började med att jag insåg att vi hade profil med skolan. Vi sprang runt i skogen och var svettiga. Sedan så insåg jag att det måste vara USA resan för allt var så olikt och jag delade tydligen resväska med min kompis Jonna, vi delade även rum. Sedan fick vi veta att vi skulle gå iväg på en vandring över bron som går mot Danmark. Sagt och gjort. Bron bestod utav en lång trappa som gick rakt upp i himelen och när man hade kommit tillräckligt högt upp så gick den sedan ner igen. Men det var inte så väst jobbigt att gå upp för den där trappan. Men på vägen så mötte vi en kille som hade en annan kille i en ställning som han sedan körde upp för trappan med. Ställningen satt fast runt personens nacke och hade två långa pinnar som handtag som satt fast runt ställningen på nacken. Huvudet var längst ner och fötterna stod rätt ut i luften. Tänk dig en skottkärra med huvudet där hjulet sitter. Iaf sen efter en stund så mötte jag Andreas i min klass och han drog på en sån där ställning med Charlie i. Tydligen så var det så man transporterade människor med nackspärr...

Sedan vaknade jag:)

RSS 2.0